Praktijk_vandermeijde_rouw-en-verliesverwerking

Een heftige periode in je leven...

Of je nu zelf voor scheiding hebt gekozen of dat het je is overkomen, het kan heftige emoties oproepen. Verdriet, boosheid, woede, angst, schuldgevoel, opluchting. Tenslotte is elke relatie vanuit liefde begonnen.

Daarnaast zijn er vragen: Waar ging het mis? Waar zijn we elkaar kwijtgeraakt? Wat is mijn aandeel in het geheel? Hoe nu verder? Hoe pak ik het leven weer op met of zonder kinderen?

Door aandacht te geven en stil te staan bij het rouwproces van dit verlies en de vragen die dit oproept, kan ik helpen en inzicht te geven in de situatie. Niet de oplossing!

Het rouwproces hoort bij het einde van je huwelijk/relatie. Je sluit een deel van je leven af, vrijwillig of onvrijwillig. Samen kijken we wat voor jou belangrijk en helpend is, om weer in je kracht te komen en dit verlies te leren (ver)dragen. Ik help je weer houvast en vertrouwen krijgen in de nieuwe situatie.

Kennismaking

Wil je verder en meer in je kracht komen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Miranda om kennis te maken en te bespreken waarmee je geholpen kunt worden.

Verzenden