Miranda-van-der-Meijde_v1

Ik wil je graag ontmoeten!

Wie ben ik? Ik ben Miranda van der Meijde, geboren in 1973 en moeder van een prachtige zoon. Ook ik ken verlies maar al te goed. In mijn leven heb ik zelf ervaren hoe het is om dierbaren te verliezen. Verliezen die een wond hebben achtergelaten. Door mijn eigen levensgeschiedenis en mijn werk binnen de GGZ heb ik zelf ervaren wat de impact is van rouw en verlies . Rouw is zo’n wezenlijk thema in ons leven. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met verlies. Maar waar leer je nu hoe je moet rouwen? Graag wil ik je als professional en ervaringsdeskundige helpen en begeleiden in jouw rouw.

Naast het werk in mijn eigen praktijk, werk ik als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg in een huisartsenpraktijk. Daarnaast beschik ik als gediplomeerd sociaal psychiatrisch verpleegkundige over jarenlange ervaring in de GGZ.
Ik kan mijzelf het beste omschrijven als een eerlijke, open en empathische vrouw met humor en lichtheid. Mijn manier van werken is puur en persoonlijk en stem ik af op jou en jouw wensen.

Miranda van der Meijde

E-mail: miranda@praktijkvandermeijde.nl
Telefoon: 06 – 50 47 69 20

Opleiding & Ervaring

Scholing

Heden:
EMDR practitioner i.o. aan de BivT

2021-2023:
Opleidingen Land van Rouw Post-HBO, verlies en rouwbegeleider

2000-2004:
Bachelor, Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde, Hogeschool van Arnhem Nijmegen

1995-1998:
B-verpleegkunde, De Gelderse Roos

Trainingen

2016 – heden
SOLK, Rouw en Verlies, Verslaving, verzorgd door Onze huisartsen

2015:
Training methodische aanpak multidisciplinaire zorgprogramma’s, Caransscoop

2015:
Begeleide zelfhulp, Overwinnen van Angstklachten, Learn Dare, Psychiater Dr. C. A. van Beijen

2013:
Oplossingsgerichte therapie I met kinderen, adolescenten en gezinssystemen, RINO, Noord Holland

2012:
POH- GGZ incompany training de GGZ academie, GGNet

2009:
Kortdurende behandeling in de GGZ, bureau bij- en nascholing GGNet

2005:
Dialectische gedragstherapie, Stichting Dialexis, instituut voor Persoonlijkheid en psychotherapie, Nederland

Projecten

2017-2019

Kerngroeplid als POH-GGZ in zorgprogramma Angst en Depressie, Coöperatie Ijsselstromen

2013

Diabolo Project als SPV i.o. Huisartsen consultatie project om de zorg tussen de 1ste lijn en 2e lijn te verbeteren

2001-2002

LZA, langdurig zorgproject voor ouderen in samenwerking met de Gelderse Roos en RIBW Arnhem